En varm sommer medførte færre gæster hos bøfkæden A Hereford Beefstouw, der nu forventer at lave et underskud i 2018.
Det skriver Ritzau Finans.
Lars Damgaard, der er søn af stifteren og har været direktør siden 1988, fortælller samtidig, at den stigende debat omkring oksekød påvirker danskernes lyst til at spise kød. Det vil kæden nu reagere på.
"Der er helt tydeligt en tendens, især i København og de større byer, til at forbinde at spise oksekød med klimaet og CO2-udledninger. Det er vores opfattelse, at der vil blive solgt mindre oksekød, i den verden, vi lever i, men at der stadig vil være et marked for det – nok med større krav til kvaliteten," siger Lars Damgaard og tilføjer:
"Vi har noget i støbeskeen, hvor vi vil tage en af vores restauranter og bruge den som springbræt for lanceringen af et nyt koncept."
A Hereford Beefstouw har ti restauranter i Danmark, en i Grønland, en i Sverige og to i Australien.
Kødfri bølge breder sig på tallerkener og i supermarkederne
Bøfkonge: Mange danske spisesteder vil bukke under
Dansk bøfhus bruger millioner på at komme ind i Australien