A Hereford Beefstouw varsler underskud og nyt koncept

Bøfkæden A Hereford Beefstouw har været udfordret af den varme sommer, og det kommer til at smitte af på det igangværende regnskab. Nu vil kæden afprøve et koncept, hvor kød skal spille en mindre rolle.
Foto: Rune Aarestrup Pedersen
Foto: Rune Aarestrup Pedersen

En varm sommer medførte færre gæster hos bøfkæden A Hereford Beefstouw, der nu forventer at lave et underskud i 2018.

Det skriver Ritzau Finans.

Lars Damgaard, der er søn af stifteren og har været direktør siden 1988, fortælller samtidig, at den stigende debat omkring oksekød påvirker danskernes lyst til at spise kød. Det vil kæden nu reagere på.

"Der er helt tydeligt en tendens, især i København og de større byer, til at forbinde at spise oksekød med klimaet og CO2-udledninger. Det er vores opfattelse, at der vil blive solgt mindre oksekød, i den verden, vi lever i, men at der stadig vil være et marked for det – nok med større krav til kvaliteten," siger Lars Damgaard og tilføjer:

"Vi har noget i støbeskeen, hvor vi vil tage en af vores restauranter og bruge den som springbræt for lanceringen af et nyt koncept."

A Hereford Beefstouw har ti restauranter i Danmark, en i Grønland, en i Sverige og to i Australien.

Kødfri bølge breder sig på tallerkener og i supermarkederne

Bøfkonge: Mange danske spisesteder vil bukke under

Dansk bøfhus bruger millioner på at komme ind i Australien

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter