FødevareWatch

Kødfri bølge breder sig på tallerkener og i supermarkederne

Kødløse måltider er en global trend, som nu også præger supermarkeder og restauranter. Plantefars sælger godt i supermarkederne, og Dansk Vegetarisk Forening har på kort tid fordoblet medlemstallet.

Nogle forbrugere vælger kød fra, siger Lars Damgaard, ejer og direktør for A Hereford Beefstouw | Foto: JOACHIM LADEFOGED

I januar i år stormede 35 veganere en bøfrestaurant i Melbourne i Australien, mens de skreg slagord og råbte af kunderne, der var midt i at fortære spisestedets bøffer. Aktivisterne oplyste på Facebook, at de protesterede på vegne af de døde dyr, som blev indtaget på restauranten.

Politiet blev tilkaldt, og demonstranterne, der bl.a. kom fra en gruppe, der kalder sig "Red køernes befrielseshær", forlod fredeligt stedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier