Kødfri bølge breder sig på tallerkener og i supermarkederne

Kødløse måltider er en global trend, som nu også præger supermarkeder og restauranter. Plantefars sælger godt i supermarkederne, og Dansk Vegetarisk Forening har på kort tid fordoblet medlemstallet.
Nogle forbrugere vælger kød fra, siger Lars Damgaard, ejer og direktør for A Hereford Beefstouw | Foto: JOACHIM LADEFOGED
Nogle forbrugere vælger kød fra, siger Lars Damgaard, ejer og direktør for A Hereford Beefstouw | Foto: JOACHIM LADEFOGED
AF JENS ERIK RASMUSSEN OG JESPER OLESEN

I januar i år stormede 35 veganere en bøfrestaurant i Melbourne i Australien, mens de skreg slagord og råbte af kunderne, der var midt i at fortære spisestedets bøffer. Aktivisterne oplyste på Facebook, at de protesterede på vegne af de døde dyr, som blev indtaget på restauranten.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også