FødevareWatch

Søstrene Grene vil sælge fødevarer

I starten af det nye år lancerer butikskæden Søstrene Grene de første fødevareprodukter i en madkollektion.

Foto: PR.

Ved udgangen af 2019 præsenterer Søstrene Grene i sine butikker et nyt fødevareinitiativ i form af en såkaldt madkollektion

Den består af et bredt udvalg af specialiteter, som ifølge en meddelelse kan bruges i simple retter og af økologiske bageblandinger til brød og søde sager. Blandt produkterne finder man også vinaigretter, sirupper, syltet grønt og mayonnaiser.

Det fremgår, at Søstrene Grene har udviklet serien sammen med en tidligere Michelin-kok, uden det dog bliver konkretiseret, hvem der er tale om samt sammen med "pionerer inden for gastronomi".

"Søstrene Grene ønsker med den nye kollektion af sætte scenen for et sted, hvor familier kan mødes til en hyggelig weekendbrunch eller fødselsdagsfejring, og hvor gode venner kan sidde en hel aften og udforske mange små deleretter og tale lystigt sammen om alt og intet," skriver selskabet i pressemeddelelsen.

Royal Unibrew forhandler om endnu et læskedrikskøb

Underskudsramt chokoladefabrik vil vende minus til plus med ny energibar

Chokoladeprodukter lander i afgiftsgråzone

Forsiden lige nu

Organisationer: Fjern nu afgiften på luft i mousserende vin

Regeringen og DF får ros for sine afgiftslettelser på vin og øl i finansloven for 2019, men de kommende afgiftslettelser bør koncentreres mod afgiften på mousserende vin, skriver Vin og Spiritus Organisationen i Danmark og Dansk Erhverv i et debatindlæg.

EU klar med strammere transfedtregler

EU-Kommissionen har vedtaget en stramning af, hvor meget transfedt, der må være i fødevarer på det europæiske marked. Det vækker glæde i det danske.

Naturmælk øger omsætningen med 16 pct

Det sønderjyske andelsmejeri, som i slutningen af 2016 overtog Øllingegaard, lægger et stort tocifret antal millioner til på toppen. På den nederste linje er røde tal erstattet af et rekordstort resultat.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier