FødevareWatch

Underskudsramt chokoladefabrik vil vende minus til plus med ny energibar

2017 bliver endnu et underskudsår i rækken hos chokoladefabrikken Mols Organic. Ny energibar og et samarbejde med Søstrene Grene skal åbne flere nye markeder og slutte den turn around-proces, som har rullet siden 2014.

Foto: Sacha Sennov

Chokoladefabrikken, Mols Organic på Djursland har kæmpet med underskud siden adm. direktør Aksel Rømer overtog driften i 2014. Selv kalder direktøren forretningen, han overtog, for en "rodebutik", men nu sætter han alt ind på en ny energibar. 

"Det har været underskud på underskud, så nu håber vi, at 2018 bliver året, hvor vi kan ramme et nulpunkt. Håbet er, at barerne kan drive os fremad," siger Aksel Rømer, der netop har lanceret energibaren på Biofach-messen i Nürnberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier