Midtjysk gastronomi får tre mio kr at udvikle sig for

Efter i 2017 at have været såkaldt Europæisk Gastronomiregion vil man i Region Midtjylland forsøge at holde liv i udviklingen af den regionale gastronomi med en ny bevilling.
Foto: Ritzau
Foto: Ritzau

Sidste år var Region Midtjylland sammen med Aarhus udpeget som såkaldt Europæisk Gastronomiregion af International Institute of Gastronomy, Culture and Tourism (IGCAT, og nu er det besluttet, at man vil arbejde videre med de ting, som blev skudt i gang i den forbindelse.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter