FødevareWatch

Iværksættere vil lave nærende is: Det skal være det nye mellemmåltid

Et ophold på Hawaii inspirerede til den is, som medstifter Christian Cordius-Hansen håber bliver grundstenen til en franchisekæde. Hvis alt går vel, kommer den næste butik ikke til at ligge i Danmark, men i Shanghai – inden nytår.

Det var under et universitetsophold på Hawaii i foråret 2017, at den ellers ikke specielt isglade iværksætter Christian Cordius-Hansen fandt ud af, at han skulle beskæftige sig med is.

"Is sagde mig egentlig ikke ret meget på det tidspunkt, men mine medstuderende blev ved med at tale om det her bananis. Da jeg endelig prøvede det, blev jeg helt forelsket. Derfra spiste jeg altid isen til morgenmad, inden jeg skulle ud at surfe eller i skole," fortæller den 28-årige Christian Cordius-Hansen til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier