Leder på DTU's nye fødevarelaboratorium: "Vi har udkæmpet krige på grund af mad og vil gøre det i fremtiden"

Magasinet Rolling Stones mener, at Roberto Flore er en af verdens mest innovative mænd, og Noma har haft ham som fast inventar i deres eksperimenterende køkkenlaboratorium. Nu skal kokken lede spirende studerendes fødevareinnovationer ud i forretningslivet fra DTU's nye Foodlab.  

Forestil dig en fed, hvid maddike på knap to centimeter vride sig i en ost på Sardinien. Både madikke og ost er en traditionsrig spise på den italienske ø, og netop den kombination har været katalysator for italienske Roberto Flores karriere.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også