FødevareWatch

Ølaffald skal være ny "superfood"

Iværksætter og tidligere kok Emil Buhl Krøll vil hjælpe bryggerier med at komme af med et restprodukt. Samtidig vil han skabe bæredygtighed hos fødevareproducenter med en nyopfundet ingrediens, der vandt ham 110.000 kr. for bedste startup-idé ved Venture Cup 2018.  

Emil Buhl Krøll forklarer deltager på fødevaremessen Bite idéen bag Circular Food Technologys nye ingrediens baseret på mæsk. Virksomheden modtog i starten af året en pengepræmie på 110.000 kr og er nu er på udkig efter investorer. | Foto: Lars Svankjær

For meget mad går til spilde, og derfor bør producenter bruge kræfter på at lade alle dele af produktionen blive til mad – også restprodukterne, der ofte ender som affald.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier