FødevareWatch

Flammen-direktør stopper øjeblikkeligt

Bøfkædens adm. direktør fratræder sin stilling fra dags dato. Flammen er nu på jagt efter en ny topchef.

Foto: Anita Graversen

(Opdateret 20.16 med yderligere kommentarer fra pressemeddelelse.)

Elias Grøftholdt Tychsen er nu forhenværende adm. direktør i den sønderjyske restaurantkæde Flammen.

Det skriver Børsen.

Direktøren bekræfter overfor avisen sin exit. I en pressemeddelelse siger han:

"Det er en fantastisk rejse, vi har været på sammen, og jeg er rigtig stolt af den virksomhed, som jeg nu kan være med til at give videre."

Ketty Rosenfeldt Sunddal, der i 2009 stiftede første restaurant med sin mand og børn, fortæller, at kæden med Elias Grøftholdt Tychsen har vokset sig til "en stor og økonomisk stærk virksomhed, som nu også opererer udenfor landets grænse."

Flammen åbnede tidligere i år sin første internationale afdeling i Hamborg. Derudover har kæden 15 spisesteder i Danmark.

"Som et led i virksomhedens ekspansion har vi nu nået en størrelse, hvor vi søger en profil til direktørposten, som kan indfri den vækstplan og den fortsatte rejse, som vi har planer om for Flammen i både Danmark og uden for landets grænser," siger hun videre i pressemeddelelsen.

Kæden har endnu ikke fundet en ny adm. direktør. Men Christian Damgaard Lund, HR-chef, vil fungere som konstitueret adm. direktør.

Det fremgår videre, at Elias Grøftholdt Tychsen vil være tilknyttet virksomheden for at binde sløjfe på en række projekter.

Flammen-koncept får konkurrence fra Ilden i København 

Restaurant Flammen får nye medejere 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier