Restaurant Flammen får nye medejere

Familien bag den ekspanderende restaurantkæde Flammen har hentet tre medarbejdere med ind i ejerkredsen. Kæden åbnede sin første restaurant uden for landets grænser i maj i år.
Fra venstre Elias Grøftholdt Tychsen og ejerfamilien Kristian, Martin, Henny og Flemming Sunddal. | Foto: PR
Fra venstre Elias Grøftholdt Tychsen og ejerfamilien Kristian, Martin, Henny og Flemming Sunddal. | Foto: PR

Den første Restaurant Flammen så dagens lys i Kolding i 2009. Siden er der kommet 14 mere - den seneste i Hamburg, så nu er det blevet tid for ejerfamilien at udvide ejerkredsen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også