FødevareWatch

Restaurant Flammen får nye medejere

Familien bag den ekspanderende restaurantkæde Flammen har hentet tre medarbejdere med ind i ejerkredsen. Kæden åbnede sin første restaurant uden for landets grænser i maj i år.

Fra venstre Elias Grøftholdt Tychsen og ejerfamilien Kristian, Martin, Henny og Flemming Sunddal. | Foto: PR

Den første Restaurant Flammen så dagens lys i Kolding i 2009. Siden er der kommet 14 mere - den seneste i Hamburg, så nu er det blevet tid for ejerfamilien at udvide ejerkredsen.

De hidtidige ejere - forældrene Ketty og Flemming Sunddal og børnene Martin og Kristina Sunddal - har tilbudt en lille skare medarbejdere at købe sig ind i virksomheden. Og tre har taget imod tilbuddet. De tre er Allan Sunddal (nevø), Buster Larsen og Christian Lund, oplyser Restaurant Flammen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier