FødevareWatch

Flammen-koncept får konkurrence fra Ilden i København

Der er kamp om buffet- og bøfkunderne i det københavnske restaurationsmiljø, og nu får den voksende Flammen-kæde modstand fra et koncept, der har næsten samme varme afsæt.

Foto: Ritzau/Scanpix/Marie Hald

Krigen om de kunder, som sætter pris på store bøffer, brede buffetter og børnevenlige serveringer spidser til i det københavnske restaurationsmiljø, hvor man finder kendte steder som restaurant Ankara og Pinxtos og ikke mindst kæder som Dalle Valle, Flammen og nu Ilden.

Ifølge Berlingske åbner sidstnævnte onsdag den første Ilden-restaurant i København, lige midt imellem de to eksisterende Flammen-restauranter på H.C. Andersens Boulevard.

Konceptet ligner og lyder til meget stor forveksling om det, som man finder i det sønderjyske Flammen-koncept, men ifølge medstifter Frantz Weidemann er det forskelle på blandt andet indretning og børnevenlighed, som gør, at de ikke er ens.

"Der er visse ligheder mellem Restaurant Ilden og Restaurant Flammen, men hvis du går på café, er menukortet også stort set det samme alle steder," siger Frantz Weidemann til Berlingske.

Sommervarme koster Flammen bøde på 15.000 kr

Restaurant Flammen får nye medejere

Tysk ekspansion koster dansk restaurantkæde dyrt

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier