FødevareWatch

Tulip og Aldi indgår samarbejde

Danish Crown-datterselskabet Tulip har indgået en aftale om levering af lokalt producerede produkter til 81 skotske Aldi-butikker. Aftalen løber i to år.

Aldi vil gerne have flere lokale varer på hylderne i sine skotske butikker, og derfor har discountkoncernern indgået en aftale med Tulip om levering af produkter baseret på skotske slagtesvin.

Det skriver Global Meat News.

Fordelt på otte produkter, der har hjemme i kødskranken, skal Tulip i de kommende to år levere varer til de 81 skotske Aldi-butikker.

I en meddelelse, som hjemmesiden henviser til, er man i begge lejre ikke overraskende yderst positive om det nye samarbejde.

"Vi er meget glade for at kunne indgå i et partnerskab med en retailer, der er så dedikeret i forhold til at hjælpe de skotske landmænd," udtaler Julian Weeks, Tulips lokale kundechef, blandt andet.

Danish Crown: Varmen har sendt grisekød på unormale svingture

Tulip varsler større vegetarisk sats

Markant bacon-opkøb skal være Danish Crowns nye fundament i Benelux

Danish Crown køber igen op - denne gang i Holland

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier