FødevareWatch

Markant bacon-opkøb skal være Danish Crowns nye fundament i Benelux

Opkøbsivrige Danish Crown har lagt snøren ud til et nyt marked. Efter at have sikret sig milliardstore selskaber i mere traditionelle hjemmemarkeder som Sverige, Polen, Tyskland og Danmark, har koncernen nu øje på Benelux-landene, hvor man mandag opkøbte en større bacon-virksomhed.

Foto: Morten Fauerby

Et par måneder efter Danish Crown opkøbte det store danske pepperoni-selskab DK Foods, har topchef Jais Valeur endnu en gang underskrevet en stor slutseddel på en forædlingsvirksomhed, der skal være med til at løfte slagterikoncernen og dennes andelshavere ind i fremtiden.

Mandag blev det offentliggjort, at koncernen har sikret sig råderetten over den hollandske virksomhed Baconspecialist Zandbergen, der som navnet antyder, har specialiseret sig i produktionen af bacon.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Professor: Klimavenlig mad skal normaliseres

På samme måde, som elbilerne spreder sig og i højere grad bliver normen i fremtidens bilpark, skal danskernes lyst til klimavenlige fødevarer igennem en proces, hvor det bliver normalen at spise mere grønt, mener professor Katherine Richardson, der er medlem af Klimarådet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier