FødevareWatch

Endomondo-millionær vil nå lige så mange mennesker som McDonalds

Simple Feast, der specialiserer sig i salg af kødfri måltidskasser, skal bruge sin nye kapitalindsprøjtning på 78 mio. kr. til to ting: Ekspansion og produktudvikling. Det fortæller medstifter Jakob Jønck.

It-iværksætteren Jakob Jønck, der er en af grundlæggerne af løbe-appen Endomondo, stiftede i 2015 den digital kogebogsapp Simple Feast sammen med partneren Thomas Ambus. I 2017 udvidede de konceptet med levering af økologiske færdigretter.

Det nyopstartede måltidskasse-firma Simple Feast, der leverer 100 pct. økologiske, plantebaserede og bæredygtigt producerede måltidsløsninger, lukkede torsdag en Serie A-investering på 78 mio. kr.

Den nye kapitalindsprøjtning er første skridt på vejen mod at blive lige så tilgængelig som McDonalds, siger Jakob Jønck, medstifter og adm. direktør i Simple Feast. Derfor skal pengene af samme grund gå til at udvide virksomheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier