FødevareWatch

Endomondo-rigmænd klar med kødfri måltidskasser

Med en tocifret millioninvestering i ryggen tager et nyt koncept for måltidskasser kampen op mod etablerede selskaber som Aarstiderne og Retnemt.

Foto: Jens Henrik Daugaard/Polfoto

Måltidskassemarkedets eksplosive boom tiltrækker flittigt nye aktrører, og nu melder it-iværksætternn Jakob Nordenhof Jønck og Thomas Stilling Ambus, der begge blev mangemillionær på salget af sports-appen Endomondo i 2015, sig på banen. De har etableret et nyt selskab med navnet Simple Feast, der skal levere plantebaserede madretter uden kød til de danske hjem.

Det skriver Børsen.

"Markedet for måltidsløsninger er allerede forbi 1 mia. kr. i Danmark, og jeg er ikke i tvivl om, at det er fem-seks gange større inden for fem-seks år. Og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne tage 5 pct. af det marked," siger Jakob Nordenhof Jønck til avisen.

Han understreger, at planen allerede nu er, at konceptet bevæger sig ud på den internationale slette, når det har fået fodfæste i Danmark.

Blandt investorerne i projektet er Lars Fjeldsøe-Nielsen, der har haft topposter i selskaber som Uber og Dropbox, Unity-stifteren David Helgason og Michael Sobel, der er forhenværende topchef i verdens største kapitalforvalter, Blackrock.

Vegetartrend er vand på KMC's lukrative møllehjul

Løgismose Meyers ser stort potentiale i plantefars

Naturli Foods' plantekød skal udfordre kødindustrien

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier