FødevareWatch

Endomondo-stifter henter stort kapitalindskud til sine grønne måltidskaser

En gruppe venturefonde skyder 78 mio. kr. ind i firmaet Simple Feast, der sælger vegetariske og veganske måltidskasser.

Foto: Michael Hansen

Jakob Jønck, der var med til at sælge Endomondo til Under Armour i 2015, får en stor kapitalindsprøjtning til at sætte turbo på sin seneste satsning Simple Feast, skriver Børsen.

En investorklynge anført af Balderton Capital og danske Byfounders skyder 78 mio. kr. i virksomheden, der sælger vegetariske og veganske måltidskasse. Næste skridt er en international udrulning af konceptet.

"Vi har brugt mange ressourcer på at udvikle et produkt, som forbrugerne er glade for, og det har hele tiden været ambitionen at tage det til udlandet. Du vil allerede i år se os gå ind i et nyt land," siger adm. dirktør Jakob Jønck til avisen.

Simple Feast opererer i et marked, der er i voldsom fremgang. Det ses bl.a. på de seneste regnskaber hos to af de største virksomhederpå området, Aarstiderne og Skagenfood. I 2017 steg Aarstidernes omsætning med over 100 mio. kr. til 672 mio. kr. med et overskud på 40,3 mio. til følge. Skagenfood – der er ejet af Salling Group – mere end fordoblede sit resultat efter skat til 4,1 mio. kr.

Nemlig.com vil vinde på økologi og kødalternativer

Aarstiderne eksperimenterer i jagten på yderligere fremgang

Måltidskasseaktør ser hårdere kamp om markedsandele 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier