FødevareWatch

Aarstiderne eksperimenterer i jagten på yderligere fremgang

Der er stadig mange uopdyrkede forretningsområder for måltidskasseselskabet Aarstiderne, der lytter til kunderne i innovationsprocessen.

Solen skinner i ansigtet på Annette Hartvig Larsen, adm. direktør for Aarstiderne. Hun kan glæde sig over, at 2017 bød på endnu et rekordregnskab. | Foto: Ritzau Scanpix/Morten Germund

Aarstiderne har efterhånden opbygget en stor kundeportefølje, som benytter måltidskasseselskabets økologiske råvarer som fundament for aftensmåltidet eller det daglige frugtindtag.

Nu kigger selskabet på mulighederne for at byde sig til på andre tidspunkter af døgnet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier