FødevareWatch

Amerikansk Aarstiderne-pendant rejser 350 mio kr

Amerikanske Sun Basket, der ligesom Aarstiderne leverer økologiske måltidskasser, har via et par runder rejst, hvad der i alt svarer til knap 350 mio. kr. Blandt investorerne finder man Unilever Ventures.

Foto: MIE BRINKMANN/POLFOTO/ARKIV

Som det er tilfældet i Danmark, er der også godt gang i den del af det amerikanske fødevaremarked, som har hjemme i måltidskasserne og de tilhørende løsninger.

San Francisco-baserede Sun Basket, som blev etableret i 2014, og som siden har løftet omsætningen til 250 mio. dollars, har i det forgangne år alene hævet salget med 280 pct.

Den voldsomme ekspansion kræver kapital, og derfor har selskabet bag været på tur blandt kapital- og venturefonde, som kunne tænke sig en bid af væksten.

Senest har selskabet rejst 48,2 mio. dollars, svarende til 257 mio. kr., og samlet har Sun Basket fundet små 347 mio. kr., der kan sikre udviklingen i selskabet.

Blandt investorerne finder man i August Capital og Unilever Ventures, der er Unilever-koncernens investeringsarm.

Blandt investorerne finder man også Sapphire Ventures, Accolade Partners, Founders Circle, Rembrandt Venture Partners, Vulcan Capital, Relevance Capital og Correlation Ventures.

Capnova investerer i spirende suppekæde

Aarstiderne breder sig på det svenske landkort

Veganertendensen fik sit gennembrud i 2017

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier