FødevareWatch

Capnova investerer i spirende suppekæde

Københavnsk suppekoncept spreder forretningen til restaurant, måltidslevering og take away. Målet er en kæde af restauranter og en større tocifret millionomsætning om få år.

Soupherb producerer alt deres mad i køkkenet i deres butik i Sværtegade i København. | Foto: PR.

Med investeringsfonden Capnova som seneste investor i ryggen er københavnske Soupherb i gang med at spire fra selskabets første restaurant i indre København.

Målet er dog at nå seks restauranter i hovedstadsområdet og en omsætning på 50 mio. kr. i løbet af fire år. Det fortæller stifter og medejer af Soupherb, Anders Eiby, i et interview med FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier