FødevareWatch

Mælkepulver-selskab åbner ny fabrik i kølvandet på millionindsprøjtning

Danske Mille Food regner med at sende 5000 ton tørmælk mod Kina i løbet af det næste år og åbner ny fabrik for kunne følge med efterspørgslen.

Foto: Colourbox

Den danske tørmælksproducent Mille Foods åbner en ny fabrik i Roskilde for at kunne følge med kinesisk efterspørgsel på modermælkserstatning.

Det sker i kølvandet på en millionindsprøjtning og en afgørende godkendelse fra kinesiske myndigheder, skriver TV2 Lorry, der også oplyser, at den nye fabrik kommer til at skabe 50 nye arbejdspladser.

"Vi har valgt at slå os ned i Roskilde, fordi vi fandt en bygning, der passede godt til os. Det er en tidligere medicinalfabrik, og vores fabrik i Hundested er også oprindeligt en medicinalfabrik, så det har vi gode erfaringer med," udtaler vice president Heidi Wang fra Mille Food til TV2 Lorry. Her fortæller hun ligeledes, at producenten regner med at sende 5000 ton tørmælk til Kina i løbet af det næste år.

Tilbage i november hentede adm. direktør i Mille Food ifølge Frederiksborg Amts Avis tilsagn om en investering, der samlet løber op i 500 mio. kr. Det var den gang som nu ukendt, hvem der stod bag investeringen.

Finsk mejeri skal levere råvarer til Mille Foods kinesiske eventyr

Mælkepulver-selskab henter millioner til kinesisk satsning

Kinesiske investorer lægger halv mia i dansk mælkepulverproducent

Arlas Kina-eksport på foodservice når milepæl i år

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier