FødevareWatch

For 10 år siden etablerede han sin første lakridsfabrik, men Johan Bülow har stadigvæk ikke lært at fejre sin succes

Indsigt: Johan Bülow tjente en halv mia. kr., da han i 2017 solgte det meste af sit lakridsforetagende. Samtidig stoppede han som topchef for at blive kreativ direktør i stedet. Her fortæller han om, hvad han får ud af at fortsætte - og om sin vel nok største fejl undervejs.

Foto: Niels Hougaard/Ritzau

Journalisten er sent på den, men Johan Bülow er heldigvis endnu senere på den.

Han sidder stadig fordybet i et møde bag glasvæggen på første sal, da klokken er kvart over vores aftaletidspunkt. Så jeg sætter mig ved køkkenøen nedenfor den brede trappe, der sammen med de kuglefyldte glas og farvemættede etiketter på hylderne får stedet til at minde om et kemiauditorium.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier