FødevareWatch

Lakrids-Bülows søster har fortsat gang i skumfiduserne

Emma Bülow, 24-årig lillesøster til lakridskongen Johan Bülow, har i et par år forsøgt at gøre med skumfiduser, hvad storebroderen har gjort med lakridserne.

I snart et par år har Emma Bülow forsøgt at få rigtig hold på sin drøm om at fremstille håndlavede, gode skumfiduser eller marsmallows om man vil i virksomheden The Mallows.

Som tilfældet har været for den ni år ældre storebror Johan Bülow håber hun også at få gennembrud i livet som iværksætter. Men det skal ikke ske gennem indskud fra investorer, siger hun til  Fyens Stiftstidende.

"Vi er en lille, nystartet virksomhed, og jeg har ikke en investor i ryggen, der kan smide en masse millioner i. Vi skal hele tiden tjene penge, som vi kan bruge på nyt inventar, og så skal vi tjene lidt flere, som vi kan bruge på nye maskiner. Jeg synes, det er den fedeste måde at gøre det på, for jeg har fået tilbudt investeringer, men det er ikke det, jeg har lyst til. Jeg har lyst til selv at drive det fra 0 til 100," siger Emma Bülow.

Endnu en Bülow klar med søde sager: "Vi har alle lysten til at skabe noget"

Skal der kaffe i mælken?

De sukkerfattige produkter sejrer

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier