Eksport driver vækst i dansk ingrediensbranche

Den danske produktion af ingredienser til fødevareindustrien vokser, og sidste år blev der i alt omsat for 36 mia. kr. i sektoren. En stor del af fremgangen i de seneste år skyldes øget eksport.
Foto: Thomas Fredberg
Foto: Thomas Fredberg

Der har været godt gang i væksten i den del af den danske fødevareindustri, som er centreret om udviklingen og produktionen af ingredienser.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også