FødevareWatch

Eksport driver vækst i dansk ingrediensbranche

Den danske produktion af ingredienser til fødevareindustrien vokser, og sidste år blev der i alt omsat for 36 mia. kr. i sektoren. En stor del af fremgangen i de seneste år skyldes øget eksport.

Foto: Thomas Fredberg

Der har været godt gang i væksten i den del af den danske fødevareindustri, som er centreret om udviklingen og produktionen af ingredienser.

Kigger man mod det danske fyrtårn i Chr. Hansen har det mere været reglen end undtagelsen i de senere år, at regnskaber og bundlinjer viser fortsat fremgang, og i ingrediensbranchen som et hele har tendensen været nogenlunde den samme, ifølge en analyse fra DI Fødevarer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier