FødevareWatch

Chr. Hansen ser stort potentiale i skilt mælk og sur vin

Et nyt "banebrydende" forskningsprojekt skal sætte fut i væksten for bakteriekulturer til mejeri- og vinsektoren og rykke ved mulighederne i mikrobiologi, lyder det. Ingredienskoncernen venter sig en omsætningsvækst på op mod et trecifret millionbeløb heraf.

Chr. Hansen investerer sammen med Innovationsfonden 33,5 mio. kr. i et nyt projekt, der skal optimere henholdsvis oste- og vinproduktionen.

Ingredienskoncernen kalder selv projektet for banebrydende og skriver i en meddelelse:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier