Manden bag Mash skruer stadig ned for lyset og fjerner de beskidte tallerkner

Jesper Boelskifte udstikker de store linjer hos bøfhuset Mash. Alligevel agerer han tjener på restauranterne fra aften til aften: "Jeg er her blot for at finde ud af, om jeg kan hjælpe med noget."
Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe
Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe
AF RENE DEICHGRÆBER, FINANS

Den rigtige tjener har lige indsamlet menukortet, da Jesper Boelskifte dukker op ved mit bord på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også