FødevareWatch

Manden bag Mash skruer stadig ned for lyset og fjerner de beskidte tallerkner

Jesper Boelskifte udstikker de store linjer hos bøfhuset Mash. Alligevel agerer han tjener på restauranterne fra aften til aften: "Jeg er her blot for at finde ud af, om jeg kan hjælpe med noget."

Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

Den rigtige tjener har lige indsamlet menukortet, da Jesper Boelskifte dukker op ved mit bord på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Han står bag bøfhuset Mash og bistroen Le Sommelier og er efterhånden anfører for flere end 700 medarbejdere fordelt på 13 spisesteder i Danmark, Tyskland og England. Hans kontor ligger i Bredgade, hans visitkort har en præget overflade, han nærmer sig 50 år, og hans første spisested blev indviet i midten af 1990’erne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier