FødevareWatch

Manden bag Mash skruer stadig ned for lyset og fjerner de beskidte tallerkner

Jesper Boelskifte udstikker de store linjer hos bøfhuset Mash. Alligevel agerer han tjener på restauranterne fra aften til aften: "Jeg er her blot for at finde ud af, om jeg kan hjælpe med noget."

Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

Den rigtige tjener har lige indsamlet menukortet, da Jesper Boelskifte dukker op ved mit bord på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Han står bag bøfhuset Mash og bistroen Le Sommelier og er efterhånden anfører for flere end 700 medarbejdere fordelt på 13 spisesteder i Danmark, Tyskland og England. Hans kontor ligger i Bredgade, hans visitkort har en præget overflade, han nærmer sig 50 år, og hans første spisested blev indviet i midten af 1990’erne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier