FødevareWatch

Mash vil skrue op for tilstedeværelsen i udlandet

En til to nye Mash-restauranter er på tegnebrættet i både Storbritannien og i Tyskland.

Foto: Jakob Jørgensen/POLFOTO/arkiv

Den danske restaurantkæde Mash, der er mest kendt for sine bøffer, har på nuværende tidspunkt en restaurant i både London og Hamborg. I 2018 skal der som tidligere varslet sættes flere nåle i verdenskortet.

Det skriver Børsen.

"Det bliver et fantastisk år. Det bliver dér, hvor vi kommer til at ekspandere ikke bare i Storbritannien, men også i den øvrige verden," siger Mikkel Glahn, der er partner i Copenhagen Concepts, der ejer Mash-kæden.

Han fortæller, at Mash' nuværende restaurant i London "lige løber rundt" til trods for hård konkurrence. Bøfkæden har i 2018 ambitioner om at åbne en eller to nye restauranter i Storbritannien og Tyskland.

Udlandseventyr i Mash handler om forretning – ikke prestige og image

Mash spiller med bøfferne i Tyskland efter stor satsning

Bøfkæde vender blikket fra Danmark mod det store udland

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier