FødevareWatch

Finansdirektør i Chr Hansen: Salgsestimater holder forventninger fast

En organisk vækst på mellem 8-10 pct. er fortsat det, som ingredienskoncernen Chr. Hansen ser for sig i det skæve regnskabsår 2017/18.

Selvom koncernen er kommet ud af første kvartal med en organisk vækst på 10 pct., fastholdes forventningerne for regnskabsåret i det hele taget.

"Vi har haft en god start. Men det giver os ikke anledning til at ændre for hele året," siger Søren Westh Lonning, der er finansdirektør i Chr. Hansen, til Ritzau Finans.

Aktieanalytikere adspurgt af Ritzau Estimates ventede forud for regnskabet en organisk vækst på 9,5 pct.

Ser man på de enkelte divisioner, øges forventningerne til den organisk vækst i Food Cultures & Enzymes til over det langsigtede vækstmål på 7-8 pct., som var sat for dette forretningsområde.

I modsat retning trækker Health & Nutrition, hvor forventningerne til den organiske vækst sænkes for året som helhed til under de langsigtede forventninger på omkring 10 pct. Det sker som følge af de udfordrende markedsforhold i Nordamerika.

"Vi kan se, at når vi har kørt processen med at få salgsestimater ind fra alle vores regioner, så er det en vækst på 8-10 pct., der er det rigtige sted at ligge i vores forventninger," siger Søren Westh Lonning.

Chr Hansen-aktien tager største kursfald nogensinde efter regnskab

Analytiker: Regnskab til den svage side bør presse aktien

Farvedivisionen i Chr Hansen skuffer fælt i første kvartal

Forsiden lige nu

Kammeradvokaten på vej med kras kritik af Fiskeristyrelsen

Kammeradvokaten, der siden sidste efterår har kigget på sagsbehandlingen i Fiskeristyrelsen, afleverer i dag en 250 sider lang rapport, som ifølge kilder med kendskab til sagen beskriver "en rådden kultur i styrelsen". Det erfarer Watch Medier.

Lars Løkke til Meat 2030: Vi er bagefter tidsplanen og der skal handles nu

Spørgsmålet om, hvordan kødindustrien kan og skal spille sammen med forbrugernes stigende krav om bæredygtighed, samlede onsdag en god del af lederne inden for den danske kødbranche til en Danish Crowns konference Meat 2030. For som det er i dag, er kødproduktion blandt verdens største klimasyndere.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier