FødevareWatch

Kendt kaffekollektiv har succes med alternative samarbejder

Danske The Coffee Collective, der både har risteri og kaffebarer, har siden sin opstart eksperimenteret med en lang række produkter i samarbejde med aktører fjernt fra kaffebranchen. Blandt dem ølbryggeriet Mikkeller og kombuchabryggeriet Læsk. Og flere er på vej.

Fra venstre: Rasmus Gamrath, kaffebarchef hos The Coffee Collective, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen, medejere af The Coffee Collective, og Eric Sponseller, medejer af Læsk | Foto: Line Hoff, Læsk

Det dufter af en blanding af frisklavet kaffe, historie, hygge og ikke mindst iværksætteri, og så dufter det af nye måder at gøre tingene på i Kristen Bernikows Gade 2 i indre København.

På denne matrikel åbnede The Coffee Collective 1. september sin fjerde kaffebar, som ligesom virksomhedens øvrige kaffebarer – og risteri på Frederiksberg – ligger på populære adresser i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier