FødevareWatch

Kaffeproducenter: Disse tendenser er afgørende for os

Det danske kaffemarked er under kraftig udvikling, men Merrild Kaffe, BKI Foods og Peter Larsen Kaffe fremhæver forskellige forandringer, der præger – og kommer til at præge – kampen om forbrugerne.

Foto: Casper Dalhoff / Ritzau Scanpix

Forbrugere i Danmark søger i stadig stigende grad mod specialkaffe, mens traditionel, formalet kaffe er under pres.

Sådan lyder den overordnede konklusion fra både BKI Foods, Merrild Kaffe og Peter Larsen Kaffe, som dog fremhæver forskellige kendetegn for udviklingen i branchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier