Peter Larsen Kaffe ser enormt potentiale i koldbryg

Udviklingschefen hos Peter Larsen Kaffe ser "nærmest uanede muligheder" for koldbrygget kaffe – om få måneder er kaffeproducenten klar til at sælge koldbryg, herunder nitrogenkaffe, på blandt andet cafeer.
Foto: Peter Larsen Kaffe/PR
Foto: Peter Larsen Kaffe/PR

Mens medarbejderne hos Merrild Kaffe bruger mange kræfter på at genetablere sin forretning uden for detailhandlen – på det såkaldte away from home-marked – er konkurrenten Peter Larsen Kaffe i gang med at etablere sig på helt nye forretningsområder.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også