FødevareWatch

Økologien er god forretning for den fynske Rømer-familie

Med base i det vestfynske har Rømer-familien med Niels Rømer i front markeret sig på det danske økologiske marked for øl, sodavand, spiritus og nu også chokolade. Læs alt om de mange aktiviteter her.

Der er gang i mange hjul hos familien Rømer.

FødevareWatch besøgte i forsommeren 2017 familiens nye destilleri i Nyborg, og den nye chokoladeproduktion i Mols Organic. Det seneste skud på stammen af aktiviteter i familien, som også står bag sodavandsbrandet Naturfrisk og bryggeriet Ørbæk.

 

Naturfrisk og Ørbæk Bryggeri

Der er for alvor kommet gang i den økologiske økonomi, og det mærker man i blandt andet Naturfrisk, hvor man sidste år tredoblede sit overskud.

Økologiske Naturfrisk sætter tredobbelt rekord i 2016

Sådan ligger landet i Rømer-familiens rige

Sådan ligger landet i Rømer-familiens rige

 

Nyborg Destilleri

I starten af juni åbnede familien Nyborg Destilleri, hvor man i et gammelt DSB-værksted vil meget mere edn blot fremstille whisky.

Skotland og et gammelt DSB-værksted: Kom med til fødslen af Danmarks største mikrodestilleri

Mød historiefortælleren der vil lave Danmarks bedste whisky i Nyborg

 

Portræt

65-årige Niels Rømer, der har en finger med i spillet i rigtig mange af de aktiviteter, som foregår i det vestfynske, har ingen planer om træde tilbage.

Niels Rømer vil ikke bryde sig om dette portræt

 

Mols Organic

Ud af det gamle Woodshade Organic har Aksel Rømer dannet Mols Organic, som med base på Jyllands næse blandt andet arbejder målrettet med produktion af økologisk private label-chokolade.

Dansk luksuschokolade født til et liv i udlandet

Private label og luksus skal løfte chokoladesats til succes

Forsiden lige nu

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Avis: Løkke fik ferieophold af kendt kvotekonge

Ifølge Ekstra Bladet fik statsminister Lars Løkke Rasmussen i 2016 et ferieophold i et hus i Skagen ejet af fiskeren John-Anker Hametner Larsen. Han er kendt som en af landets største fiskere samt stor bidragyder til Løkkes fond.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier