FødevareWatch

Jysk restaurantkæde vil omsætte for 100 mio kr årligt

The Diner-kæden vil ikke kun have restauranter i Jylland. Dermed lægger den amerikansk inspirerede kæde op til konkurrence med Flammen, Bones og Jensens Bøfhus.

Foto: OLE LIND

The Diner er navnet på en restaurantkæde i Jylland, som er klar til at give andre lignende kæder som Flammen, Bones og Jensens Bøfhus kamp til stregen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Michelin-restauranter i pengeproblemer

Til september åbner kæden sin fjerde restaurant, hvilket bliver i Randers, hvor den amerikansk inspirerede kæde er i dialog med et par mulige franchisetagere.

"Vi skal være landsdækkende med yderligere seks-syv nye restauranter og tredoble vores omsætning til 100 mio. kr. på tre-fire år," siger direktør for The Diner, Lars Nipper, til Ekstra Bladet.

Avisen skriver, at The Diner tidligere har været lukningstruet og fremlagde i slutningen af maj endnu et regnskab med underskud - denne gang på 1 mio. kr. Det betyder, at kæden har tabt 4 mio. kr. på tre år.

Dansk bøfhus bruger millioner på at komme ind i Australien

Kapitalfonde takker nej til at redde Jensens Bøfhus

Bøfbaron træder et skridt tilbage og giver plads til ny topchef 

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier