FødevareWatch

Osuma samarbejder med stor vinimportør

Online-butikken Osuma.dk har indledt et samarbejde med den store danske vinimportør Best Match Wine.

Foto: Valdemar Jørgensen

Osuma.dk og vinimportøren Best Match Wine, der ejes af den store Amka Group fra Randers, har startet et samarbejde, som skal bringe onlinebutikken flere og bedre vine til sortimentet, skriver Dansk Handelsblad.

"Med det nye samarbejde kommer vi endnu tættere på vores mål om at kunne tilbyde den perfekte indkøbsoplevelse, så kunden kun skal handle ét sted, uanset om der skal købes ind til hverdag eller weekend. Vi har nu samlet supermarkedet, fiskehandleren og vinforretningen i én butik - Osuma.dk," siger Steen Trier Hansen, adm. direktør i Osuma, til bladet.

Som de øvrige onlinesupermarkeder har Osuma også stadig svært ved at veksle øget handel til kroner og øre på bundlinjen. Netbutikken landede sidste år et underskud på 3,7 mio. kr. efter skat. Det var dog en halvering af et minus på 7,9 mio. kr. i 2013. Osuma, der arbejder tæt sammen med Coop-kæderne Superbrugsen og Kvickly fik i november sidste år også landet en aftale med Postdanmark om levering af fødevarer.

Netop distributionen får en stor del af skylden for, at netsupermarkeder som Nemlig.com, Irma.dk, Sartorvet.dk, iposen.dk og Skagefood har svært ved at skabe rigtig gode resultater på det voksende marked.

Nemlig.com byder detailkæderne op til dans med stor investering

Fragtpriser gør onlinehandel til minusforretning

Online-selskaber kæmper om at levere mad til danskerne

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier