FødevareWatch

Fynsk mikrobrygger opruster til vækst

Mindre end to år efter de første øl kom på markedet, eksporterer Munkebo Mikrobryg til de fleste nordiske lande og forhandler med USA, England og Italien. Claus Christensen har allerede lagt hånd på store lokaler til næste vækstfase.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

I den lille by Hundslev uden for Kerteminde finder man Munkebo Mikrobryg. Det brune halvfjerdserkontor danner rammen om Ph.d. og brygger Claus Christensens hverdag, og her har FødevareWatch sat ham stævne.

Han har lejet sig ind i de tilstødende enorme lokaler i forventningen om, at hans forretning vil vokse sig ud af de nuværende lejede produktionsfaciliteter i Silkeborg og kræve mere plads. Og han flytter lige så snart, han har råd til det, fastslår han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier