FødevareWatch

Carlsberg nu også ølsponsor ved løbestævner

Tyske traditioner kan blive overført til Danmark, når Carlsberg med løbesponsorater vil give forpustede motionister en øl at styrke sig på, når de kommer i mål.

Foto: Imaginechina via AP

Carlsberg Danmark sponserer nu også øl ved motionsstævner. Det er dog ikke de gængse typer, men alkoholfrie øl, som det danske bryggeri er begyndt at lancere og markedsføre i forbindelse med blandt andet maratonløb.

Det siger Carlsberg Danmarks sponsorchef, Peter Giacomello, til Ritzau Finans.

"Vi har sponseret blandt andet halvmaraton løb og andre store motionsløb med at servere Nordic til løberne, når de er kommet over målstregen," siger sponsorchefen.

Der har ikke været tradition for at servere øl efter motionsstævner i Danmark, mens der i for eksempel Tyskland er en tradition om det modsatte.

"I Tyskland er øl tæt forbundet med motion," oplyser sponsorchefen og fremhæver, at øl indeholder en række vitaminer som gør, at den er god at drikke efter fysisk udfoldelse. Desuden mener han det passer godt, at løberne får noget med smag i. Og desuden oplyser han, at der er under det halve antal kalorier i Nordic i forhold til sodavand.

"Der er mest glæde over at få en øl, men nogle var faktisk lidt skuffede over, der ikke var alkohol i øllen," siger Peter Giacomello med et lille smil og fremhæver, at når man har udført store bedrifter synes alle undtagen elitesportsmænd, at det er OK, at man får en præmie.

Carlsberg må dog ikke servere rigtige procenter. Det forbyder markedsføringsloven.

Carlsbergs sponsorchef glæder sig til endnu en festival

Alkoholfri fremgang i Tuborg

Carlsberg: "Vi er pavestolte af Roskilde Festival" 

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier