FødevareWatch

PepsiCo sætter europæisk chef i spidsen for driften

PepsiCo har udnævnt den adm. direktør for sin europæiske afdeling som øverste ansvarlige for storkoncernens globale drift.

Foto: PepsiCo/PR

Den amerikanske læskedrik- og snackkoncern er godt på vej til at omstrukturere sin direktion i kølvandet på, at flere højtprofilerede folk har forladt selskabet. Og det betyder nu, at man har sat chefen for den europæiske afdeling i spidsen for den globale drift.

Det skriver Wall Street Journal.

Den adm. direktør for PepsiCo i Europa, Enderson Guimaraes, skal således fremover overtage den tidligere ”løjtnant” i selskabet Zein Abdallas rolle som øverste driftsansvarlige.

Zein Abdalla blev af mange eksperter anset som det bedste bud på en efterfølger til PepsiCos topchef Indra Nooyi, når hun engang trækker sig tilbage, men i den forgangne måned meddelte han, at han forlader selskabet ved udgangen af året.

PepsiCo-løjtnant forlader selskabet

Enderson Guimaraes overtager dog ikke Zein Abdallas titel som president, men bliver i stedet executive vice president, global categories and operations, og det indikerer ifølge avisen, at Indra Nooyi endnu ikke har udset sig en næstkommanderende.

Ny chef for den europæiske afdeling bliver Ramon Laguarta, der hidtil har stået i spidsen for udviklingsmarkeder i Europa.

Find artiklen fra Wall Street Journal her (kræver log-in).

Russisk vrede over Danone og Pepsico

Sydafrikanere sløjfer franchise-aftale med PepsiCo

Sodastream indgår samarbejde med Pepsi

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier