FødevareWatch

Dansk specialøl skal lave en ”Noma”

Et netværk af mindre bryggerier vil sætte skub i udviklingen af øl baseret på danske råvarer. Den langsigtede plan er at skabe en niche for dansk specialøl på det udenlandske marked.

Per Kølster, Kølster Malt & Øl og formand for Økologisk Landsforening, står bag netværket sammen med Anders Kissmeyer og Christian Andersen. | Foto: Polfoto/Martin Bubandt/Arkiv

Danske specialøl skal lære af ny nordisk mad og satse mere på lokale råvarer.  

Sådan lyder det fra initiativtagerne bag et nyt netværk, Ny Nordisk Øl, der tæller en række mindre bryggerier samt Nomas eksperimentalkøkken New Nordic Food Lab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier