Dansk specialøl skal lave en ”Noma”

Et netværk af mindre bryggerier vil sætte skub i udviklingen af øl baseret på danske råvarer. Den langsigtede plan er at skabe en niche for dansk specialøl på det udenlandske marked.
Per Kølster, Kølster Malt & Øl og formand for Økologisk Landsforening, står bag netværket sammen med Anders Kissmeyer og Christian Andersen. | Foto: Polfoto/Martin Bubandt/Arkiv
Per Kølster, Kølster Malt & Øl og formand for Økologisk Landsforening, står bag netværket sammen med Anders Kissmeyer og Christian Andersen. | Foto: Polfoto/Martin Bubandt/Arkiv

Danske specialøl skal lære af ny nordisk mad og satse mere på lokale råvarer.  

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu