FødevareWatch

Dansk specialøl skal lave en ”Noma”

Et netværk af mindre bryggerier vil sætte skub i udviklingen af øl baseret på danske råvarer. Den langsigtede plan er at skabe en niche for dansk specialøl på det udenlandske marked.

Per Kølster, Kølster Malt & Øl og formand for Økologisk Landsforening, står bag netværket sammen med Anders Kissmeyer og Christian Andersen. Foto: Polfoto/Martin Bubandt/Arkiv

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier