FødevareWatch

Dansk rom vinder guld

En lys rom fra den danske romproducent Skotlander Spirits blev dommernes yndling ved en international blindsmagningskonkurrence i Miami. Det var en vild oplevelse, siger bryggeren.

Fredag den 25. april 2014 stod over 130 rom fra hele verden på ræd og række ved blindsmagningskonkurrencen The RumXP Tasting Competition i Miami.

Og da dommerne skulle udpege en vinder for bedste White Rum, faldt valget på Skotlander Spirits RUM I, selvom det kun er fire uger siden, Skotlander Spirits første rom, RUM I, blev lanceret.

”Det var en helt vild oplevelse at se vores navn på listen over guldvindere ved The RumXP Tasting Competition, det er så vigtigt at vores rom bliver bedømt så højt, når det gælder smag og duft – det er jo, hvad det handler om,” siger Anders Skotlander, der er en af folkene bag den danske rom.

Der laves en limited edition på 1.000 flasker af den lyse, danske rom.

Tørsten stiger efter hjemmelavet whisky

Absolut stilstand for fransk spiritusproducent

Skrumpende sprutsalg skuffer hos fransk luksuskæmpe

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier