FødevareWatch

Tørsten stiger efter hjemmelavet whisky

Amerikanerne er blevet vilde med hjemmelavet whisky. 50 nye destillerier er dukket op i delstaten New York på få år, og hele industrien langer nu flere flasker over disken end nogensinde før.

NEW YORK

Hver tirsdag og torsdag sidder Colin Spoelman på sit kontor i et arkitekt-firma i New York. Men han gider egentlig ikke være der. Det lyder måske sjovt og kreativt at arbejde for en anerkendt amerikansk arkitekt, men det er det ikke, siger den 34-årige Spoelman. Han vil hellere brygge whisky. Og det gør han resten af ugen i Brooklyn i New York.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier