FødevareWatch

Danske Bank forventer klarhed om Carlsberg-topchef efter spekulationer

Forud for Carlsbergs kapitalmarkedsdag i næste uge forventer Danske Bank, at spekulationerne om en mulig efterfølger til Cees ’t Hart adresseres.

Foto: Liv Møller Kastrup/Ritzau Scanpix.

Markedet har længe spekuleret i fremtiden for Carlsbergs topchef Cees ’t Hart, der har siddet på posten siden 2015, og ifølge Danske Bank bør der være afklaring på vej.

Sådan lyder det i en opdatering fra banken frem mod bryggerigigantens kapitalmarkedsdag, der afholdes 28. september.

”Der har været meget snak i markedet om en mulig efterfølger til den administrerende direktør, efter at ”Sail22” (navn på strategiplan, red.) er blevet afleveret,” skriver Danske Bank.

Carlsbergs seneste strategiplan blev lanceret tilbage i februar under navnet ”Sail27”, og den plan tog over efter ”Sail22”-strategien.

”Vi forventer, at Carlsberg giver noget klarhed på det område,” lyder det videre med henvisning til fremtiden på topposten.

Det skal ikke mindst ses i lyset af en række udskiftninger i Carlsbergs øverste ledelseslag over det seneste år.

Først blev den mangeårige formand Flemming Besenbacher afløst af Henrik Poulsen i forbindelse med generalforsamlingen tilbage i februar, og henover sommeren meddelte finansdirektør Heine Dalsgaard sin afgang. Han bliver dog i rollen indtil årets udgang, og der er endnu ikke annonceret en afløser.

Også stillingen som kommerciel direktør (CCO) har haft en udskiftning, da Joao Abecasis skiftede til jobbet som direktør for Carlsbergs asiatiske forretning. Han blev afløst af Søren Brinck.

Carlsbergs investorer kan vente nyt om inflation og omkostninger

Ny Carlsberg-chef i Italien skal løfte markedet

I specialøllets æra skal Jacobsen fokusere på at holde sig skarp

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier