FødevareWatch

Mikkeller-bror i USA blander sig i sexisme-sag

Mikrobryggeren Jeppe Jarnit-Bjergsø, bror til Mikkeller-stifter Mikkel Borg Bjergsø, har rådet amerikanske bryggerier til at overveje "hvad de vil lægge navn til," ifm. sexisme-anklagerne mod Mikkeller og selskabets ølfestival.

Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix.

Mikkeller-stifter Mikkel Borg Bjergsøs bror, Jeppe Jarnit-Bjergsø, blander sig nu i Mikkellers sexisme-sag, der har fået over 40 bryggerier til at melde afbud til selskabets kommende ølfestival i København. Det skriver Berlingske.

Jeppe Jarnit-Bjergsø, der ikke er på talefod med sin bror, fortæller, at han har været i kontakt med en række bryggerier i USA, hvor han selv bor og driver mikrobryggeriet Evil Twin Brewing.

"Mange af dem herovre spurgte mig til råds, inden de aflyste, og jeg kan fortælle dig, at mit svar til dem var, at de kraftigt burde overveje, hvad de vil lægge navn til," siger Jeppe Jarnit-Bjergsø til Berlingske.

Ny formand i Mikkeller om kritik: Vi har ikke håndteret det godt nok

Hver tredje melder fra til Mikkeller-festival 

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier