FødevareWatch

Ny Mikkeller-formand om kritik: Vi har ikke håndteret det godt nok

Flere end 40 virksomheder har meldt afbud til Mikkellers kommende ølfestival, efter ølproducenten er ramt af beskyldninger om seksuelle krænkelser. Ny formand ærgrer sig, men har forståelse for beslutningen.

Foto: Joachim Adrian

Antallet af bryggerier, der melder fra til Mikkellers store ølfestival i næste uge, er nu steget til over 40, efter Mikkeller er blevet beskyldt for at have et kritisabelt arbejdsmiljø og seksuelle krænkelser.

I et interview med Børsen anerkender ny bestyrelsesformand Ditte Lassen-Kahlke, at sagerne ikke er grebet godt nok og fortæller, der er taget en række initiativer, for at sikre at alle forstår, hvad forskelsbehandling og seksuel chikane er. Hun ærgrer sig over konsekvenserne, beskyldningerne har fået for den kommende ølfestival.

"Men samtidig kan jeg også godt forstå, at de vælger at trække sig, fordi vi ikke har håndteret det her godt nok,” siger Ditte Lassen-Kahlke.

Hver tredje melder fra til Mikkeller-festival

Antallet af afbud til Mikkeller-festival stiger

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier