FødevareWatch

Antallet af afbud til Mikkeller-festival stiger

Yderligere ni har meldt afbud til Mikkeller-bryggeriets festival i kølvandet på fortsatte påstande om seksuelle krænkelser i bryggeriet.

Mikkel Bjergsø, stifter af Mikkeller, går nu til genmæle. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Antallet af afbud til Mikkeller-bryggeriets ølfestival 'Mikkeller Beer Celebration Copenhagen stiger med yderligere ni internationale bryggerier fra syv.

Med andre ord er der nu i alt 16 bryggerier, der har aflyst deres deltagelse i ølfestivalen som konsekvens af håndteringen af flere anklager om sexisme i Mikkeller. Det skriver Berlingske.

Over for avisen siger Mikkeller-grundlægger, Mikkel Bjergsø, at sexismeaktiviser angiveligt bevidst forsøger at ødelægge hans forretning.

"Jeg ved ikke, hvorfor de har et ønske om at ramme Mikkeller. Men aktivister på Instagram presser mine kollegaer og venner i branchen og forsøger at ødelægge min festival og i sidste ende min forretning," siger han til Berlingske.

Ølfestivalen finder sted den 22. og 23. oktober, og 100 bryggerier fra verden over skulle efter planen deltage.

Ølfestival rammes af håndtering af sexismesag 

Bestyrelsesformand stopper ved Mikkeller 

Mere fra FødevareWatch

Kommuner fokuserer på mere klimavenlig mad

Ifølge KL’s nyhedsbrev Momentum er klima på dagsordenen for mange kommuner, når der i november er kommunalvalg. Programchef i Concito peger på, at fødevarer er en central del af kommunernes klimaplaner.

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier