FødevareWatch

Hver tredje melder fra til Mikkeller-festival

Det danske mikrobryggeris nærtstående ølfestival rammes fortsat af aflysninger efter påstande om seksuelle krænkelser og en giftig arbejdskultur.

Foto: Joachim Adrian

Endnu flere bryggerier har meldt fra til næste uges prestigefyldte ølfestival i Mikkeller efter beskyldninger om seksuelle krænkelser.

Det skriver Berlingske.

For under en uge siden havde 112 bryggerier meldt sig til festivalen, men nu har mellem 32 og 36 valgt at melde fra med begrundelsen, at de er "taknemmelige for dem, som arbejder på at sikre en mere tryg og inkluderende ølindustri".

Ifølge Henrik Kragelund, der er kommunikationsstrateg og såkaldt shitstormsdoktor, mener, at bryggeriets grundlægger Mikkel Bjergsø har håndteret sagen godt.

"Han er jo ærlig. Det forekommer i hvert fald sådan. Han siger, hvad han ved, og at det er blevet håndteret. På den baggrund synes jeg ikke, at det er helt retfærdigt, det der sker nu," siger han.

Mikkel Bjergsø udtalte sig onsdag for første gang om de konkrete hændelser i virksomheden, hvor han erkender, at der er blevet lavet fejl fra Mikkellers side. Du kan læse bryggeriets eget opslag om sagen fra i mandags her:

Ølfestival rammes af håndtering af sexismesag 

Kapitalmangel og barberet aftale med Salling Group blev nådestødet for juiceproducent

Britiske pubejere skriger på visumlempelser 

Mere fra FødevareWatch

Dagrofa lancerer fælles CSR-strategi

Alle forretningsenheder under dagligvarekoncernen skal under en samlet plan nå fælles mål for forretningen, der bl.a. tæller høje ambitioner på det plantebaserede område. 

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier