FødevareWatch

To danske bryggerier melder afbud til Mikkeller-festival – flertal holder fast

Det er overvejende de internationale bryggerier, der indtil videre har vendt ryggen til Mikkellers ølfestival, som afholdes i næste uge. "Nogle af de amerikanske bryggerier er sindssygt berøringsangste," lyder det fra dansk mikrobryggeri.

Mikkel Bjergsø, stifter af Mikkeller | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

To danske bryggerier, Gamma og Kølster Malt & Øl, er blandt de over 40 bryggerier, der har trukket deres deltagelse i Mikkellers kommenede ølfestival som følge af sexismeanklager. Det skriver Berlingske.

Størstedelen af de danske deltagere, der foruden de to afbud og Mikkellers egne barer tæller yderligere otte mikrobryggerier, er stadig på deltagerlisten til næste uges festival. En af dem er Amager Bryghus, der beskylder kollegaerne for at gå efter billige point.

"Nogle af de amerikanske bryggerier er sindssygt berøringsangste, så det er nemmere for dem at melde afbud og bruge det lidt selvpromoverende," siger Morten Valentin Lundsbak, ejer og grundlægger af Amager Bryghus, til Berlingske.

Hver tredje melder fra til Mikkeller-festival

Ølfestival rammes af håndtering af sexismesag  

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier