Studie: Amerikanere er klar til at betale mere for bæredygtige øl

Ifølge et nyt studie er de amerikanske øldrikkere mere end villige til at betale mere for øl, der er produceret under hensyntagen til forbruget af vand og energi.
Foto: SABMiller/PR
Foto: SABMiller/PR

I halen på denne uges snak og diskussion om et kommende dansk klimamærke viser et nyt amerikansk studie, at øldrikkere på den anden side Atlanterhavet er klar til at betale mere for øl, der er produceret med øje for bæredygtig produktion.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også