Sommelierer vil fremme dessertvinen i USA

Hvis det står til amerikanske sommelierer, skal dessertvinen være den nye whisky.

Det er ikke nogen let sag at producere fine dessertvine, og nogle typer kan kun produceres, hvis året er ideelt, hvilket betyder at prisen bliver højere sammenlignet med de fleste tørre vine. Dessertvinen kan derfor være sværere at sælge til restauranter for sommelier - alligevel spår flere, at dessertvinen vil blive den nye whisky. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også