Dansk vineventyr begyndte med et uheld

Cold Hand Winery sælger frugtvin, der serveres på de fineste Michelin-restauranter. Firmaet anvender kun nordiske bær og frugter, og næste mål er at få yderligere gang i eksporten til udlandet.
Jens Skovgaard Petersen har gjort hobbyvirksomheden til en forretning med en omsætning på mere end 4 mio. kr. | Foto: JOACHIM LADEFOGED
Jens Skovgaard Petersen har gjort hobbyvirksomheden til en forretning med en omsætning på mere end 4 mio. kr. | Foto: JOACHIM LADEFOGED
AF JENS ERIK RASMUSSEN & JESPER OLESEN

Det hele begyndte med et uheld.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også