FødevareWatch

Aflagte spiritustønder er i høj kurs blandt mikrobryggerne

Whiskey, portvin, calvado, sherry og tequila. Stort set alle slags sprutfade har interesse for specialbryggere i Europa og USA. Det har fået et af verdens største spirituskonglomerater til at invitere bryggerne op til dans.

Det er blevet dødpopulært at lave øl på alt fra portvins- til whiskeyfade. Spiritussens smag kravler langt ind i tøndernes træ, og det giver masser af spændende smag til øllet. Netop derfor er tønderne blevet en yderst eftertragtet varer blandt mikrobryggerne.

På fadene brygges stærke øltyper så som imperial stout eller barley wine.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier