"Vi vil gøre for mousserende vin, hvad Johan Bülow har gjort for lakrids"

Det kan godt være, Andersen Winery er et lille, nystartet selskab, men drømmene er store. Endog meget store. På tre år skal selskabet gå fra de nuværende 3000 flasker til at lave minimum 60.000 flasker af noget af verdens bedste vin.
Foto: Andersen Winery.
Foto: Andersen Winery.

De tre venner bag den nystartede vinproducent Andersen Winery drømmer efter egne ord om, "at gøre for mousserende vin, hvad Johan Bülow har gjort for lakrids."

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også