FødevareWatch

"Vi vil gøre for mousserende vin, hvad Johan Bülow har gjort for lakrids"

Det kan godt være, Andersen Winery er et lille, nystartet selskab, men drømmene er store. Endog meget store. På tre år skal selskabet gå fra de nuværende 3000 flasker til at lave minimum 60.000 flasker af noget af verdens bedste vin.

Foto: Andersen Winery.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Royal Greenland vil sprede nettet mere ud globalt

Den grønlandske fiskekæmpe skal have flere og tykkere tråde ud til de store globale markeder. Efter et barskt 2020 med nedgang i omsætningen på knap en halv mia. kr. og underskud skal salgskanalerne være stærkere, lyder det fra topchef Mikael Thinghuus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier